top of page

✔️Festival toimub Haapsalu Piiskopilinnuse õuealal. Piletimüük avatakse peaväravas mõlemal päeval kaks tundi enne esimest kontserti, alale pääseb sisse tund enne esimest kontserti.

✔️Festivalipass vahetatakse peavärava juures asuvas piletimüügitelgis käepaela vastu, millega on võimalik alalt sisse-välja liikuda. Päevapilet tagab festivalialale ühekordse sisenemise. Kui tekib vajadus edasi-tagasi liikumiseks, on päevapileti omanikel võimalik soetada käepael hinnaga 2 eurot festivali alal asuvast käepaelatelgist.

✔️Lastele vanuses 0-7 eluaastat (k.a.) on sissepääs tasuta.

✔️Järjekordade vältimiseks soovitame saabuda aegsasti.

✔️Kuna Haapsalus toimuvad ulatuslikud teetööd, soovitame autoga saabujatel varuda kannatust ja aega ning tähelepanelikult jälgida liiklusmärke. Linnas on viidad ajutistele parkimisaladele.

✔️Festivalialale on lubatud hästikasvatatud neljajalgsed sõbrad.

✔️Soovitame kaasa võtta piknikuteki, matkatooli või muu säärase, mis festivalialal olemise mõnusaks teeks.

✔️Eesti suvi on imeline, aga ettearvamatu. Tegemist on vabas õhus toimuva üritusega ning seetõttu soovitame riietuda vastavalt ilmastikuoludele. Ühtlasi on soovitatav kotti pista sääsetõrjevahend.

✔️Alal pakuvad head ja paremat Balmerk Estonia, Q Catering - "Q Kohvik", Coffee Girls, Ristemäe talu, Wild Mess Foodtruck ning toimib panditopsi süsteem. Panditopsid on suurepärane viis ühekordsete nõude vältimiseks. Süsteem on lihtne – ostes ükskõik, millisest müügikohast esimese joogi, maksad topsipandi, saad festivali vältel oma topsist nautida erinevaid mõnusaid jooke ning päeva lõpus andes topsi ükskõik millisesse müügipunkti tagasi, saad tagasi ka panti pandud raha.

✔️Oma söögi ja joogiga alale sisse ei pääse. Erandiks on korduvkasutatavad veepudelid, mida saab täita alal asuvatest joogiveekraanidest.

✔️Kohapeal on võimalik maksta nii sularahas kui kaardiga.

✔️Olemas on desovahendid käte puhastamiseks.

✔️Palume hoida järjekordades kaaskülastajatega mõistlikku distantsi.

✔️Korraldajad panevad südamele, et kui oled haige, siis palun püsi kodus.

✔️Palume professionaalse foto-, video- ja salvestustehnika koju jätta.

✔️Ole austav kaaskülaliste suhtes, naudi head muusikat ning mõnusat atmosfääri! 😎

Festival toimub vastavalt valitsuse poolt seatud piirangutele.


Kohtume Haapsalus!

130 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page