top of page

Sel aastal kolmandat korda toimuv Haapsalu jazzmuusikafestival TAFF:fest toob kahe päeva jooksul 8.-9. juulil lavale mitmeid koosseise ja kavasid, mida mujal naljalt ei kuule.


TAFF:festi kunstilise juhi Raivo Tafenau sõnul on kava koostatud selliselt, et iga kvaliteetset muusikat armastav inimene leiab sealt midagi, mis tekitab elevust ja veidike ka üllatust. “TAFF:fest on teada-tuntud selle poolest, et kutsume kokku muusikuid, kes igapäevaselt lavalaudadele koos ei satu. See on väga põnev, kuidas need kavad sünnivad ning millise rõõmu ja entusiasmiga muusikud koostöösse suhtuvad.”


Festivali avaakordi annab sel aastal Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel esindanud Stefan. Seda koos ansambliga The Swingin' Sisters ning kuulda saab nii mõndagi Stefani lugu täiesti uues, svingivas võtmes. Esimesel päeval esinevad ka Liisi Koikson ja Joel Remmel, Sofia Rubina kavaga “Tribute to Ella Fitzgerald” ning õhtu lõpetab originaalkava “Vaiko Eplik goes FUNK”, kus kohtuvad laulja ja multi-instrumentalist Vaiko Eplik ja Eesti jazzmuusika tippudest koosnev ansambel. Koos esitatakse Eesti levimuusika klassikat.


Teist päeva alustab JT Conception. Publiku suureks rõõmuks saab Haapsalus kuulda Karmen Rõivasseppa, kes on TAFF:festiks kokku pannud kava nimega “Kummardus Brasiilia legendidele”. Olulist juubelit tähistab armastatud bassist Raul Vaigla, kes on TAFF:festi lavale endaga musitseerima kutsunud mitmeid häid muusikutest sõpru. Tanel Rubeni ja Victoria viivad publiku klubi-jazzi mahlastel radadel. Festivali lõpetab James Werts World Project koos Mairo Marjamaaga.


Kohtume Haapsalus!



154 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page